Äventyrarna 12-14 år

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tolv år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

Vår äventyraravdelning har scouter födda 2004-2005. Hösten 2017 går scouterna födda 2002-2003 upp till Äventyrar/Utmanar-avdelningen.

alder-aventyrareI din patrull får du sjyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Äventyrarscouterna utmanas i patrullen till nya möten och friluftsliv i allt större sammanhang, tillsammans reflekterar man över sin och andras insats. Ordet speglar strapatsen och spänningen på färden.

• Vi träffas på tisdagar klockan 18:30 på Kryddbodstorget i Gamla Linköping.
    Avslutning sker på samma plats klockan 20:30.
  • Vi är i alltid utomhus så ha på dig oömma kläder och vattentåliga kängor eller stövlar.
  • Alla bör ha någon form av scoutklädsel. Scout-halsduken har vi alltid på.
  • Liten ryggsäck med regnkläder, fylld vattenflaska och papper samt penna är smart att ha med sig.
  • Meddela någon av ledarna om du inte kan komma.