Renhornet 2018 ett distriktsarrangemang

Lördagen den 14 april kommer scoutarrangemanget Renhornet att hållas av scoutkåren Jesus söner i Vallaskogen. Under Renhornet kommer scouterna att gå patrullvis en runda i skogen på 5 km. Under vandringen kommer patrullen tillsammans lösa olika uppgifter, på kontroller.

Arrangemanget börjar kl 10.00 och avslutas ca kl 15.00.

Samling kl 09.30 utanför scoutgården, sedan går vi gemensamt till starten. Scouterna går själva patrullvis under rundan. För att vi ska veta hur många patruller vi ska anmäla till arrangemanget, behöver vi ha in anmälan senast den 6 april i formuläret nedan.

Arrangemanget är gratis, men scouterna ska ha med sig rejäl matsäck som räcker hela dagen samt kläder efter väder, samt bra skor. Hoppas att så många som möjligt kommer till Renhornet. Föräldrar är också välkomna att följa med.

Anmälan har stängt!