Teambuildingdag 16/9

Hej alla fantastiska ledare och vuxna i Valla scoutkår!

Vi har nöjet att bjud in er till Vallas ledarteambuildingdag den 16/9!

Dagen kommer genomsyras av diskussioner och reflektioner kring ledarskap mixat med mer praktiska saker t.ex ett samarbetsspår och avancerad ute-matlagning.

Det har länge funnits en efterfrågan för en aktivitet/dag som denna. För att aktiviteterna ska vara meningsfulla så är det bra om så många som möjligt kan vara med. Vi har försökt att dela upp dagen så att det är möjlig att vara med på ena halvan av dagen, men ändå få ut något meningsfullt av den. Vi hoppas att denna uppdelning gör att fler kan vara med på något, även om inte all kan vara med på allt.

För de som vill så finns även möjligheten att sova kvar. Förläggning blir då i fasta vindskydd och ev. tält om vi blir för många för att få plats i vindskydden.

Dagen kommer spenderas omkring Vårdnäs stiftsgård som ligger söder om Linköping. Behöver man hjälp med skjuts dit så kan man antingen skriva det i anmälan eller höra av sig till Anna.

Upplägget av dagen ser ut enligt följande:

8:45 Samling på Vårdnäs
9:00-12:00 Samarbetsbana
12:00-13:30 Lunch
13:30-15:00 Diskussioner på avdelningarna
15:00-16:00 Fika, promenad, power nap, pysselstund…
16:00-17:00 Diskussioner om kårens gemensamma verksamhet
17:00-19:00 Laga Middag
19:00 → Äta middag, umgås, ta hand om varandra
21 Ljusspår / Hemfärd för hemmanattare
20-23 Bastu (Vårdnäs sjöbastu är bokad)
22-00 Natti för övernattare

Som ni ser så kommer en av diskussionspunkterna att vara avdelningsspecifik. Vi kommer skicka ut några diskussionspunkter som vi önskar att ni pratar om som sedan kommer diskuteras ur ett kårgemensamt perspektiv, men det kommer även ges möjlighet att fundera ut punkter inom avdelningen som ni själva känner att ni vill prata om, t.ex hur kommunicerar vi inom gruppen; hur gör vi med NN, MM och OO som stör ordningen väldigt ofta; osv. Detta utskick kommer ni få i mitten av nästa vecka (v36), så ni har lite tid på er att fundera kring det.

Har ni frågor eller funderingar går det bra att höra av sig till Anna Nilsson på anna.se.nilsson@gmail.com.