Familjedag och kårstämma i Ljungsbro simhall 11/3 2018

Valla scoutkår bjuder in våra scouter tillsammans med sina familjer till en familjedag i Ljungsbro Simhall 11 mars klockan 13.30-17.00.

Vi börjar med kårens årsmöte (kårstämman) för att sedan ge oss ut i bassängen.
Här kan du läsa mer om vad en kårstämma är, samt läsa dokumenten som hör till stämman..

Vi kommer träna på vattenvana, simning, livräddning och annat som är bra att kunna när vi ska ut på äventyr. För vuxna finns det möjlighet att träna på att välta kanot och ta sig upp igen.

Vi samlas kl 13.30 och avslutar kl 17 i Ljungsbro simhall. Kåren bjuder på fika och inträde. Vi har simhallen för oss själva.

Byteshörna, vi kommer även att ha en hörna där ni kan byta urvuxna kläder med varandra.
Konsulenten Linnea finns på plats för att prata om scouting.

Ni anmäler er till familjedagen i formuläret nedan. Vi vill ha er anmälan senast 8 mars. Observera att vi vill att ni anmäler alla som kommer, även föräldrar och syskon.

Om ni har några frågor så hör av er till:
Margareta Ådegren, (margareta.adegren@gmail.com).

Karta till Ljungsbro simhall