Jamboree17

Sommaren 2017 åker Valla scoutkår på Scouternas nationella läger ”Jamboree17″.
Lägret är på på Rinkabyfältet utanför Kristianstad i Skåne den 5-12 augusti. Valla scoutkår åker dit med upptäckare, äventyrare och utmanare.

Anmälan:
Anmälan är nu stängd.

Viktiga datum:
31 Januari ska preliminär anmälan med antal vara inne, vi har gjort en uppskattning baserad på ledarnas samtal med scouterna.
17 mars sista dag för anmälan till kåren så att vi kan göra korrekt anmälan för kåren i tid.

Kostnad:
Genom fonder och inkomster från Julmarknaden så reduceras avgiften till
2775 kr för deltagare, resan till och från lägret ingår också.

Betalning:
Avgiften ska betalas in på kårens plusgiro 171508-5 senast den 20/3. Märk betalningen med scoutens namn och ”Jamboree”.

Antalet deltagare som kan åka från Valla:
Eftersom vi vill att scouterna ska få en bra upplevelse så kommer vi att ha möjlighet att ta med 6 scouter per ledare.
D.v.s 5 ledare -> 30 scouter, 6 ledare -> 36 scouter

Föräldrar som ledare:
Vi tror att intresset för lägret är stort och ser gärna att föräldrar följer med som ledare. Föräldrar som åker som ledare får en kraftig subvention av deltagaravgiften.

Frågor:
Vi kommer att bjuda in till informationsmöte om Jamboree och då berättar vi också mer om vad det innebär att vara ledare. Om ni har några frågor innan mötet skicka mail till Margareta Ådegren, margareta.adegren@gmail.com eller ring 070 94 54 004.