Julmarknad i Gamla Linköping 2-3 och 9-10 December 2017

Föräldrar och scouter som har varit med tidigare år känner till att Julmarknaden i Gamla Linköping är vår största inkomstkälla och därför en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta ha en bra verksamhet för våra barn och ungdomar.

Marknaden är i år december 2-3 och december 9-10. Vi kommer som vanligt att sälja korv, fika, glögg och scoutprylar. Det uppskattade chokladhjulet kommer vi också att ha. Vi behöver hjälp med gåvor i form av hembakt bröd, kaffe, saft och alkoholfri glögg samt folk som jobbar.

Det ni får göra när ni är på plats beror på vilket arbetspass ni väljer.
Första lördagens första pass: Ställa i ordning bord för försäljning av korv, glögg, scoutsaker och chokladhjul utomhus och fika inomhus.
Sista söndagens sista pass: Monterar ner och städar undan.
Övriga pass. Försäljning av korv, scoutsaker, glögg och chokladhjul utomhus och försäljning av fika, kaffekokning och diskning inomhus.

Det finns ledare på plats som hjälper er tillrätta när ni kommer.

De olika åldersgrupperna har huvudansvar var sin dag.
Lördag 2/12: Äventyrar/Utmanarna
Söndag 3/12: Spårarna
Lördag 9/12: Upptäckarna
Söndag 10/12: Äventyrarna

Om ni har barn på flera avdelningar så välj den som passar bäst eller om ni har möjlighet får ni gärna jobba fler helger. Om ni inte kan på era barn avdelningsdag så är vi jättetacksamma om ni kan ta ett pass någon annan av dagarna.

Ser fram mot att tillsammans med er i ett förhoppningsvis lite snöigt Gamla Linköping lägga grunden för nästa års scoutverksamhet.

Anmäl er genom att fylla i fomulären som finns här:
För saker som ni vill skänka
Anmäla sig till arbetspassen

Frågor

Om ni har några frågor kontakta Margareta Ådegren, margareta.adegren@gmail.com 070 94 54 004 eller era barns avdelningsledare.

Stort tack på förhand för er hjälp som gör det möjligt för oss att ha en bra verksamhet för Valla Scoutkårs barn och ungdomar!