Vässarö 2018

I sommar åker Valla scoutkår till Scouternas ö Vässarö i Stockholms vackra skärgård! Klippor, bad, segel, skog, mys och spänning på en fantastisk lägerplats. Vi kan också utlova spännande möten med scouter från flera andra länder!

Vilka får följa med: Upptäckare och äldre scouter.

Om föräldrar vill ställa upp och följa med som ledare är ni mycket välkomna att göra det. Föräldern gör då en egen anmälan.

När är det: 14-20 juli 2018.

Var är det: Vässarö i Stockholms skärgård, norr om Norrtälje. http://vassaro.scout.se/ Vi reser med buss från och till Linköping.

Kostnad: 1700:- per deltagare. Betalning senast 2 maj till kårens PG 171508-5. Märk betalningen med scoutens namn och ”Vässarö”.

Bidrag kan fås från Valla scoutkårs lägerfond, till exempel om man har flera barn från samma familj som ska åka eller om man har andra skäl till att behöva ekonomiskt bidrag. Om behov finns kontakta Margareta Ådegren (margareta.adegren@gmail.com, 0709-45 40 04) senast den 10/4.

Förträff: Torsdag den 24 maj kl 18:30. Alla deltagare, föräldrar och ledare träffas en kväll för att snacka igenom vad som kommer hända. De som inte varit på sommarläger förut kan få bra tips.

Anmälan: Anmälan är nu stängd.

Informationsbrev: