Nytt År och Ny scouttermin i Valla Scoutkår

Hej alla scouter, föräldrar, ledare och andra vuxna i Valla scoutkår! Vi är i mitten av januari och kåren har den gångna helgen planerat vårens och sommarens kåraktiviteter. Vi vill ge er lite tidig information om planerade aktiviteter. Till att Läs mer »

Är du förberedd om krisen kommer?

Lördagen den 3 februari kl 09:30 – 11:30 kommer Martin Blomberg från civilförsvaret till Valla scoutkår och pratar om hur man man klarar sig i samhället under 72 timmar. Kursen kommer att hållas i Valla scoutkårs lokal. Vid detta tillfället Läs mer »

Nu är det nära! På lördag åker vi på Jamboree17

Vi samlas vid fjärrbussterminalen i Linköping 5/8 kl 8.30, bussen åker kl 9.00   Länk till vårt senaste informationsbrev hittar ni här Infobrev Packlistan hittar ni här Packlista   Glöm inte lunchlådan!   Ledarna från Valla och Vårdnäs

Jamboree 2017 5-12 augusti 2017

Valla scoutkår kommer att åka på ett jättekul läger sommaren 2017. Lägret är den nationella Jamboree där 20 000 barn och unga från hela landet möts för att tillsammans skapa och uppleva äventyr, ha kul och lära känna nya vänner. Läs mer »

Upptäckarna åker till Renhornet 2016

16/4 går Renhornet 2016 av stapeln i Malmslätt, läs mer här: Renhornet 2016

Äventyrare och Valrossar är inbjudna till påskresa

Tre ledare i distriktet; Ingela, Kajsa och Uffe ordar en resa till Nederländerna på påsklovet. Läs mer här: http://valla.scout.se/for-scouter/arrangemang/paskresa-till-nederlanderna-den-25-313/

Upptäckarna på hösthajk.

13-14/11 åker upptäckarna på hösthajk. Läs mer här.

Upptäckarna på lägerbålsresa

7 oktober åker upptäckarna på lägerbålsresa. Anmäl dig här.

God Jul och Gott Nytt År!

Nu är kårens jubileumsår snart slut och vi går vidare på vårt 51:a verksamhetsår. Det har hänt mycket under året och mycket som hade med jubileet att göra. S:t Georg, Jubileumslägret och Jubileumsbildvisningen. Men det har ju hänt mycket annat Läs mer »

Välkomna till en ny spännande termin!

Nu drar det igång igen. Det kommer hända mycket mer detta jubileumsår. Det blir som vanligt höstläger för alla medlemmar i kåren den 26-28/9 på Limmernäs. Men redan den 13 och 14 september kommer vi ha scoutaktiviteter vid Valla Gård Läs mer »