Nytt År och Ny scouttermin i Valla Scoutkår

Hej alla scouter, föräldrar, ledare och andra vuxna i Valla scoutkår!

Vi är i mitten av januari och kåren har den gångna helgen planerat vårens och sommarens kåraktiviteter. Vi vill ge er lite tidig information om planerade aktiviteter.

Till att börja med vill vi meddela att Julmarknaden blev mycket framgångsrik ekonomiskt.
Stort tack till alla som hjälpte till med arbetsinsatser och att skänka grejer, ni gör det möjligt för oss att ha en bra och rolig verksamhet för kårens barn och ungdomar.

För avdelningarna har vårterminen har redan startat för Spårarna och Ävenmanarna, Upptäckarna börjar den 24/1 och Äventyrarna den 23/1.

Vi kommer även i år att ha en familjedag i Ljungsbro simhall, den blir på eftermiddagen den 11 mars, vi kommer att kombinera den med vår kårstämma. Mer information kommer lite senare, men boka redan nu datumet i era kalendrar.

St: Georg kommer vi att fira den 21 april vid Ågelsjön tillsammans med övriga kårer i distriktet.

Ett Kårläger för alla åldersgrupper kommer vi att arrangera 10-12 maj tillsammans med Berga, Björsäters och Linköpings scoutkårer, mer information kommer snart på hemsidan.

Valla Scoutkår kommer som vanligt att åka på ett sommarläger med Upptäckare, Äventyrare, Ävenmanare och Utmanare. Årets läger går av stapeln på Vässarö, scouternas egen ö i Stockholms skärgård den 14-20 juli.

Vårterminen avslutar vi tillsammans på eftermiddagen den 3 juni.

Vi ser fram mot att träffa er under våren och sommaren,

Margareta Ådegren
För Valla Scoutkårs styrelse