Funktionärsinfo Renhornet 2019

Den 6 april ordnar Valla Scoutkår Renhornet. Det är en distriktstävling för Upptäckarscouter där patrullerna gå en bana på ca 5 km och besöker 8-10 stationer där de samlar poäng. Malin Nilsson och Anna Erkstam är ansvariga från kårens sida att arrangera detta, men vi behöver DIN hjälp!

Under tävlingsdagen ser vi att vi behöver minst 20 funktionärer (minst 2 till varje station). Du som är äventyrare, utmanare, förälder eller annan vuxen får väldigt gärna vara funktionär, dvs bemanna en station.

Som funktionär så kommer du att få en instruktion och det materiel som behövs för att genomföra din station. Du är på plats ett tag innan tävlingen börjar så att du hinner förbereda din station tillsammans med din medfunktionär. Själva tävlingen pågår kl 10-15. Vi kan erbjuda dig en härlig dag i Vallaskogen och många underbara möten med scouter från Östergötlands scoutkårer. Anmäl dig i formuläret nedan!

Temat för tävlingen är BAKA, vilket vi försöker väva in i stationerna. Vi ser gärna att du som funktionär är utklädd till bagare eller annat tema-relaterat, tex har ett förkläde på dig.

Vill du vara med och planera och fixa tillsammans med Anna och Malin? Du är mer än välkommen! Hör av dig direkt till oss (Malin: m.e.nilsson@gmail.com, Anna: anna.erkstam@gmail.com)