Familjedag och kårstämma 15 mars 2020

Valla scoutkår bjuder in våra scouter tillsammans med sina familjer till kårstämma och familjedag i Ljungsbro Simhall 15 mars klockan 14-18.

Vi samlas kl 14 och avslutar kl 18 utanför Ljungsbro simhall. Kåren bjuder på fika och inträde. Vi har simhallen för oss själva. Ni anmäler er till familjedagen i formuläret nedan. Vi vill ha er anmälan senast 10 mars. Alla spårarscouter ska ha en förälder med sig. Observera att vi vill att ni anmäler alla som kommer.

Vi har ingen samordnad resa till och från simhallen utan ni tar er dit på egen hand.

Dokument som rör kårstämman kommer att läggas upp längst ner på denna sida när de är klara.

Om ni har några frågor så hör av er till: Emma Hagström, (hagstrom.emmaa@gmail.com) eller Tomas Hammar, (thammar67@gmail.com).

Varmt välkomna!
Ledarna i Valla scoutkår