Jamboree22_Cover_Jag_drömmer_om
Bli scout nu

Jamboree22

30 juli till 6 augusti 2022 anordnas en nationell jamboree. Jamboree22 är mötesplatsen för alla svenska scouter – scouternas egen festival! Det är ett stort, nationellt läger där vi samlar hela den svenska scoutrörelsen och inbjudna gäster, både från Sverige och internationellt.

Temat för lägret är drömmen om en bättre värld som är hållbar. Hållbarhet både för vår värld som för oss som lever i den. En hållbar värld, där tusentals barn och unga får förverkliga sina drömmar! Drömmen kommer att genomsyra hela lägerupplevelsen – från morgon till kväll, från mat till program.

Plats

Lägret kommer vara i Norra Åsum utanför Kristianstad i Skåne. För att ta oss dit och hem så hyr vi buss. Upptäckare, Äventyrare och Utmanare från Valla scoutkår kan åka på lägret.

Avgift

Vi räknar med en avgift på max 3750 kr (för dig som efteranmälder dig)  3500 kr  (för dig som anmälde dig i tid innan efteranmälan)/ deltagare inklusive resa till och från Linköping. Den exakta avgiften kommer meddelas i god tid innan lägret.

Efteranmälan

Efteranmäl er senast den 29 april 2022 kl 17:00 i Scoutnet via länken https://www.scoutnet.se/activities/view/2023. Du loggar in i Scoutnet med ditt medlemsnummer (finns på fakturan för medlemsavgifter) eller personnummer (12 siffror). OBS: Om du är förälder (och medlem)  och anmäler ditt barn så är det uppgifterna för ditt barn du ska använda. Om du har problem med att logga in, kontakta din ledare.

Observera att efteranmälan är bindande direkt när den registrerats. 

Betalning

Eftersom vi hoppas få ner kostnaden delar vi upp betalningen av avgiften i två delar, men i samband med anmälan ska du betala in 1500 kr. Resterande belopp meddelas senare.

Inbetalning sker helst med Swish till 123 100 05 12, Scanna gärna QR-koden nedan inifrån Swish-appen, eller till Valla scoutkårs plusgiro 171 508-5, märk betalningen med “JR22” + scoutens namn.

Mer information om lägret

Ni kan läsa mer om lägret här https://www.scouterna.se/jamboree22/ Har ni frågor inför anmälan kan ni höra av er till era ledare eller till Tomas Hammar (ko@vallascout.se)

Hoppas vi ses på läger