Packlista för lägret finner du här:

Packlista kårläger Gammalkil 2022

I år kommer Valla scoutkårs kårläger hålla till vid S:t Lars scoutkårs superfina stuga ute i Gammalkil som ligger ca 25 minuters bilväg sydväst om Linköping:

https://goo.gl/maps/EDT67KeH6qTz4bEd7

Inte långt från stugan finns också en fin badplats med brygga och möjlighet att lägga i kårens kanoter som vi kommer ha med oss ut!

Titel och tema för årets läger, vilket kan ge en ledtråd vill vad för sorts program som scouterna kommer få uppleva, är ”Gammaltheokil – gudar i skogarna!”. Fundera på den ni… 🙂

För Upptäckare och Äventyrare startar lägret på fredagen den 23:e med samling i Gamla Linköping kl 16:15 för gemensam bussfärd ut till Gammalkil (ankomst ca kl 17).

För de scouter som kommer med ut på fredagen kommer vi ordna en grillad korv eller två till kvällen men det är bra om det finns något i magen redan när de åker ut för att orka resa tält och bygga läger.

För Spårare startar lägret kl 9:30 på lördagen den 24:e där vi ber att föräldrar skjutsar ut för avlämning mellan kl 9-9:30.

Samtliga scouter avslutar sedan lägret på söndagen den 25:e för gemensam hemfärd med buss som ankommer Gamla Linköping ca kl 13:30.

Planen är att samtliga scouter sover i tält (7, 9 eller 14-manna) eller vindskydd. Även för Spårarna som är lite yngre vet vi av erfarenhet att detta brukar gå bra men för den som inte varit på läger förut och känner sig lite orolig kan det vara bra att veta att det också kommer finnas möjlighet att sova inomhus i scoutstugan. Detta är inget man behöver bestämma sig för i förväg och ledarna kommer se till att alla scouter får sova så som det funkar för dem; det går t.ex. bra att börja ute men sedan flytta in om det skulle behövas. Så peppa era scouter att det är kul att sova i tält så de vill prova!

Avgift för deltagande är 250kr för Spårare, 300kr för Upptäckare och Äventyrare samt 150kr för ledare, funktionärer och Utmanare som ordnar programmet.

Anmälan är nu stängd för att vi ska kunna planera klart bl.a. tält och mat men skulle du kommit på för sent att du vill komma med så maila per.bankvall@gmail.com så får vi se om det är möjligt att du blir med trots allt!

Betalning sker sedan till Swish 123 036 31 01 senast 22/9 med scoutens namn i meddelandet.

Du kan också använda QR-koderna nedan för det belopp som gäller dig eller din scout:

Avgift för spårare 250kr
Avgift för äventyrare och upptäckare 300kr
Avgift för ledare och utmanare 150kr

Välkomna ut med Valla scoutkår för en grym lägerhelg innan sommaren tar helt slut!