LimmerOS 27-29 september 2019
OBS! NYTT DATUM!

Scouter, i år är det så äntligen dags för den ärofyllda scoutolympiaden. Vi är många som burit den flammande olympiska elden genom tiderna. Över berg, genom dalar, över hav och sjö, i sol och regn. I år är det er tur.

Tillsammans med dina scoutkompisar kommer ni utmanas i de klassiska och oklassiska scoutolympiska grenarna. LimmerOS kommer att bjuda på gemenskap, samarbete, skratt, bus och mys.

Upptäckare, Äventyrare och Utmanare samlas redan på fredagen och åker gemensam buss till lägret.
Spårarna samlas på lördag morgon och åker även de gemensam buss till lägret
Alla åker gemensam buss hem igen på söndagen.

Samling fredag:  kl 16:30, busshållplatsen på Malmslättsvägen vid Gamla Linköping

Samling lördag: kl 8:00, busshållplatsen på Malmslättsvägen vid Gamla Linköping

Hemkomst söndag: ca 16:00, busshållplatsen på Malmslättsvägen vid Gamla Linköping

Kostnad: 400 kr*. Betalas in till kårens PG 171508-5 i samband med anmälan. Märk betalningen med ”LimmerOS” och scoutens för- och efternamn.
(utmanare och föräldrar som ställer upp som funktionärer deltar för halva kostnaden, 200kr)

Anmälan har stängt.