Najs 2020

29 juli till 5 augusti anordnar Finlands Svenska Scouter förbundslägret Najs 2020 dit Valla scoutkår är inbjudna för en härlig lägervecka!
Najs 2020 äger rum på ungdomslägercentret Ahtela i Sagu, Åboland. Lägret erbjuder nya upplevelser åt över 2000 finlandssvenska scouter och andra intresserade från hela landet och övriga Norden.

Vi kommer resa dit med buss och färja. Avresedatum från Linköping blir antagligen 28 juli och hemkomsten beräknas till 6 augusti. Upptäckare, Äventyrare och Utmanare från Valla scoutkår kan åka på lägret. Vill man som förälder följa med är man välkommen och ni anmäler er på samma sätt som scouterna.

Vi räknar med en avgift på max 3500 kr / deltagare inklusive resa till och från Linköping. Den exakta avgiften kommer meddelas i god tid innan lägret.

Vi siktar på att ha ca 6 scouter per vuxen som åker med. Om vi får många anmälningar men inte tillräckligt med vuxna så kommer vi tillämpa först-till-kvarn principen, så vänta inte för länge med anmälan.

Anmälan senast den 8 mars i formuläret nedan.

Mer info kommer efter anmälan men har ni frågor inför anmälan kan ni höra av er till era ledare eller till Anna Erkstam (anna.erkstam@gmail.com).

Öppna formuläret i eget fönster