macarons

Välkomna till Renhornet!

Ett Upptäckararrangemang i Nordöstra Götalands scoutdistrikt

Valla scoutkår välkomnar alla Upptäckarscouter i Nordöstra Götalands scoutdistrikt till Renhornet 2019!

Renhornet är en patrulltävling för upptäckarscouter. Varje patrull består av 3-5 upptäckarscouter och man gör en vandring på ca 4-5 km med olika stationer på vägen. Temat för årets tävling kommer vara bakning och går av stapeln i Vallaskogen den 6 april.

Ni anmäler ert lag via anmälningsformuläret nedan. Kolla med era ledare hur just er kår väljer att bilda patruller och anmäla sig. Sista anmälningsdag är 30:e mars.

Under dagen kommer vi att gå en vandring på ca 4-5 km i skogsterräng. Varje kår som åker väljer själva om ni vill ha med ledare som går tillsammans med patrullen eller om patrullen går själv. Det ska finnas minst en ledare per scoutkår på plats under hela dagen. Ledaren ansvarar för sina scouter under arrangemanget och förutsätts ha kontaktuppgifter till anhöriga och relevant information om tex sjukdomar och mediciner.

Plats: Vallaskogen i Linköping, mellan Vallavägen och Fanjunkaregatan (karta)

Start: 10.00.

Slut: ca 15.00. Pristutdelning sker sist på dagen, innan alla åker hem.

Ta med: Patrullen bär med sig sin egen lunch och trangia eller motsvarande för att tillaga den. Ta även med vatten att ha under vandringen. Vattendunkar för påfyllning kommer att finnas vid lunchen. I övrigt ta med dagspackning och skor/kläder för att vara ute.

Vid frågor kontakta:
Malin Nilsson, 0767689972, m.e.nilsson@gmail.com
Anna Erkstam, 0793322141, anna.erkstam@gmail.com

Ladda ner inbjudan som pdf

Anmälan senast lördag 30 mars i formuläret nedan. Anmälan sker patrullvis.