Julmarknad i Gamla Linköping

Status 15/11: Som det ut just nu har vi de funktionärer vi behöver, stort tack alla som anmält sig! Däremot finns det fortsatt behov för gåvor till fikaförsäljningen så bidra mycket gärna på det sättet om du kan, med anmälan i formuläret som är länkat nedan!

– – – – – – – – – – –

Julmarknaden i Gamla Linköping är vår största inkomstkälla och därför en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta ha en bra verksamhet för våra barn och ungdomar.

Marknaden är i år 26-27 november och 3-4 december. Vi kommer som vanligt att sälja korv, fika, glögg och scoutprylar. Det uppskattade chokladhjulet kommer vi också att ha!

För att genomföra detta behöver vi scouter och föräldrar som hjälper till att bemanna detta!

[Funktionärspassen är fulltecknade, stort tack alla!]

Vi tar också gärna emot hjälp med gåvor i form av hembakt fikabröd, kaffe, saft och alkoholfri glögg samt folk som jobbar. Du som inte kan bli med på plats under helgerna kanske kan baka lite innan!

Anmäl din gåva i formuläret här!

Undrar du något inför anmälan eller helgerna kan du kontakta planeringsansvarig på per.bankvall@gmail.com.